a n n a

badkarstryckare

Sparat under: anna, nylivet — a n n a december 30, 2007 @ 15.25

Under mitt badkar ligger det två små söta kattungar. De spanar nyfiket, men vågar sig inte riktigt fram. Dock hade de inget val då vattnet strilade längs väggen under morgonduschen och tillflyktsplatsen inte längre var så mysig. Över till motsatt sida av badrummet gick catsen och efter duschen fanns äntligen möjligheten till tvångskel. Ja, tvång. I en minut. Sedan spann de båda två och myste hejdlöst.

Och könen. Jo, jag tror att det är två grabbs. Att “Andra” är en grabb är jag nästintill hundra på. De pungkulorna gick inte att förbise ;) Men “Ena” är lite mer småflirtad vad gäller könsvisning (hur låter det jag skriver nu?! *asgarv*). Men jag anade två kulor även där. Dock ska de tas till veterinären oavsett så då får jag även könen bekräftade.

Namnen Ena och Andra kommer att bytas ut till mer kattvänliga namn inkluderade bokstäverna T, I och S. Har du förslag? Kommentera! :)

8 kommentarer »

 1. vad sägs om Miss och Tass?

  Kommentar av Mormor och Morfar — december 30, 2007 @ 16.29

 2. Plötsligt händer det…Triss :D det är ett namn iaf!
  Bilder på catsen…?

  Kommentar av Sofie — december 30, 2007 @ 18.37

 3. Sigge och Tumba, såklart… :)

  Kommentar av Pernilla — december 30, 2007 @ 21.43

 4. Jag SA ju att jag var urkass på att gissa könet på kattungar! =D

  Om inte Triss så kanske Trisse? (Pelle Svanslös-läsare långt innan Uppsalatiden)

  Annars håller jag på Ask. *nickar*
  (Ja, inte på båda då! =P )

  Kommentar av Lina — december 30, 2007 @ 22.15

 5. Hoppsan! Och jag som gissade på två tjejer! :-D

  Ang. namn kom av någon konstig anledning Trassel och Yrsel upp i mitt huvud! Men det är ju inget I i något av namnen… :-( Men vad sägs om Trassel och Ischias (stavas det så)!!! Ha ha ha! Fast då gillar jag Yrsel och Ischias bäst men då fattas det ju plötslit ett T… :-)

  Lycka till med namnen!

  Kommentar av Kajsa — december 31, 2007 @ 00.53

 6. tistel o kaktus kanske?
  Möjligen inte så bra namn för två små dunbollar om man tänker efter men deras tänder och klor kanske ;)

  Kommentar av stina & martin — december 31, 2007 @ 09.04

 7. O, vilka bra namnförslag! :) Min första tanke var Tissel och Trasselsudd, men här var en del riktigt bra alternativ. Jag återkommer :D

  Kommentar av anna svarar... — december 31, 2007 @ 13.01

 8. Oj, ja det var svårt att ge sig in bland alla dessa bra namnförslagen… *tänker-så-det-knakar* För att spinna (*asg*) vidare på tidigare förslag; varför inte Tissel & Tassel?

  //Kram, L.

  Kommentar av Linda — december 31, 2007 @ 13.57

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera