a n n a

kort kattuppdatering

Sparat under: anna, nylivet — a n n a december 17, 2007 @ 19.16

Ena och Andra bor fortfarande hos sin ägarinna. Men denna fantastiska människa ha den goda smaken att bege sig till varmare breddgrader nu när minusgraderna kommer till Norden. Men efter jul någonstans landar de hos mig. Passar utmärkt. Då hinner jag fixa allt som behövs. Jag längtar.

6 kommentarer »

 1. Jag måste erkänna att jag längtar mer efter varmare breddgrader än att ha två kattskrällen hemma (med risk för att bli utskälld för mitt ordval…:)

  Kommentar av Sofie — december 17, 2007 @ 22.01

 2. …och jag stannar hellre här i kylan med min snygga sambo Julia. :)

  Kommentar av jesper — december 18, 2007 @ 12.10

 3. …Jesper: klart hon är snygg - det är ju jag som köpt henne ;)

  Kommentar av anna svarar... — december 18, 2007 @ 12.24

 4. Undrar vad Ena o Andra säger om råttorna =)… eller ja, säger o säger…. jag menar… om dom kommer att gilla dom ;)

  Kommentar av Majsan — december 18, 2007 @ 14.44

 5. Jesper, jag håller med dig att Julia är en härlig sambo. Eric

  Kommentar av Mormor och Morfar — december 19, 2007 @ 23.42

 6. Hallå igen. Förstår att katterna har anlänt, så spännande! Alla nyare inlägg än det här var skyddade så därför skriver jag här… Ville bara lämna en liten Grattis och Lycka till hälsning till Ena & Andra & till dig & resten av kattägarfamiljen! Och gott nytt år!

  //Linda.

  Kommentar av Linda — december 30, 2007 @ 23.40

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera