a n n a

segt och sent

Sparat under: anna, tankar, nylivet — a n n a december 16, 2007 @ 21.27

Aldrig har det känts så segt att uppdatera bloggen, Jag har saker att skriva. Ord att dela med mig av och tankar värda att nedteckna. Men jag saknar orken. Och i vissa fall vilja. För jag anar att förmågan att förstå ibland kan saknas hos vissa.

Jag har bilder att lägga ut. Från Emblas lussefirande och uppdateringar från lägenheten. Men jag orkar inte.

Aldrig har jag varit så sent ute med att handla julklappar. För sjutton. Julafton är om en vecka. 24 december. Jag är säker på att den inte flyttats. Men likt förbenat har jag inte handlat alla julklappar. Inte sååå många iår, visserligen. Bockar av det som en fördel.

Det är segt och sent.
Stå ut, jag gör.

6 kommentarer »

 1. Vänner/släkt måste inte alltid förstå men vänner/släkt måste stötta och hjälpa och gilla läget! :-)

  Jag gillar dig!!! :-D

  GOD JUL om vi inte hörs innan!
  KRAMIS

  Kommentar av Kajsa — december 16, 2007 @ 22.14

 2. Ibland är det bara så… man varken orkar eller har lust. Men självklart skulle det vara kul att se bilder från Emblas lussefirande ;)
  Det viktigaste är att du tar allt i din egen takt… när DU känner att du verkligen har lust o ork.
  Vi finns här!
  Kramar

  Kommentar av Majsan — december 16, 2007 @ 23.30

 3. Förlåt min rättfamhet men sök hjälp. Innan orken är helt slut.

  Kram Malin och sovande Alia

  Kommentar av Malin Ö — december 17, 2007 @ 13.00

 4. Sköt om dig. Vem tjatar? Vi vet väl alltid att det dyker upp fantastiska bilder förr eller senare. Det är flera än du som är trötta och slitna. Julen är en jobbig tid för många.Du behöver inte känna dig ensam.
  Kram

  Kommentar av Birgitta — december 17, 2007 @ 13.23

 5. …Kajsa: sant. Godjul underbaring!

  …Majsan: bara gnm att skriva detta inlägg fick jag lite energi att lägga upp lite bilder ;)

  …Malin: jag uppskattar din rättframhet, men det känns snarare som en allmän svacka - mkt på jobbet, mkt i vardagen, mkt i måstena - det gäller att selektera och just igår saknade jag den förmågan och var tvungen att ordsätta min känsla. men tack - än en gång - för att du bryr dig! kram!

  …Birgitta: mitt dåliga samvete för att hålla bloggen uppdaterad tjatar - fånigt? javisst, men likt förbenat sant och en känsla att bejaka… få saker i mitt liv är jobbiga, men ibland bubblar de över ytan och pyses ut, julen är inte en bidragande orsak utan snarare en välkomnande vilopaus… tack!

  Kommentar av anna svarar... — december 17, 2007 @ 14.25

 6. Tack, tack, tack - för att DU finns och för att jag finns i dina tankar…

  Kommentar av Sofie — december 17, 2007 @ 22.02

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera