a n n a

staffanstorpsbo - rösta!

Sparat under: anna, tankar — a n n a november 27, 2007 @ 20.25

rtemagicc_helena-gredvall.jpg

I Staffanstorp kröns varje år en lucia (liksom i alla andra kommuner, typ) och normalt bryr jag mig inte speciellt mycket om sånt krafs, men detta år är en av de Söta Grannflickorna kandidat. Och självklart måste jag uppmana de Staffanstorpsbor som läser min blogg att rösta på kandidat nummer 4.

Bild lånad från www.spegeln.se 

6 kommentarer »

 1. TACK

  Kommentar av GRANNE! — november 27, 2007 @ 20.30

 2. Så! Jag är inte Staffantorpsbo, men jag röstade i alla fall, hoppas man får det! =)
  Det var väl inget svårt val? Hon skulle (i mina ögon) kunna ha en enda konkurrent, men de andra…? Nä, jag kunde ärligt rösta på den jag tyckte skulle passa bäst, OCH samtidigt följa dina önskemål! ;)

  Håll oss uppdaterade i hur det går!

  Kommentar av Lina — november 27, 2007 @ 22.21

 3. Så, nu har jag nyttjat en massa av mina andra mailadresser och röstat för kidsens räkning - fast Embla inte kände igen “oss granne”. ;)

  Kommentar av jesper — november 28, 2007 @ 08.39

 4. Hela familjen Åkesson + hundarna har röstat, och vi kommer på sönda för att titta. Snacka om att hon har vårt stöd! Lycka till Helle

  Kommentar av Sabina — november 28, 2007 @ 11.31

 5. …Sabina: AH! jag kanske borde låta ratsen rösta - de skulle ju självklart välja Helle. Frågan är om det inte hade verkat misstänkt med familjemedlemsnamn som Plopp, Grimbergen, Blixten, Centimeter, Transistor och Prins Vinyl :D

  Kommentar av anna svarar... — november 28, 2007 @ 12.03

 6. Hittade hit via en annan sida och givetvis lade jag min röst på nummer 4. Bor ju alldeles utanför Staffanstorp!

  Kommentar av Nettan — december 1, 2007 @ 20.50

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera