a n n a

mitt liv i en bok

Sparat under: anna, nylivet — a n n a oktober 25, 2007 @ 08.34

För att få grepp om allt som ska göras har jag en bok där jag noterar allt som har med lägenheten att göra. Den har tre olika sektionen - en för själva lägenheten och renoveringen, en för huset och prylar som måste köpas in och en för inköpen.

En vän till mig sa “vilken snygg bok du har, fantastisk ordning”. Ja, ngnstans måste jag ju ha ordningen. I huvudet är det kaos. I känslorna likaså. Men det är väl så det “ska” vara. Kaos är födande. Och det är ju vidare jag vill. Vidare mot nya äventyr. Och då passar min bok perfekt för att hålla ordning på det kaosartade äventyret som kallas liv. Nyliv.

1 kommentar »

  1. Det man inte har i huvudet får man ha i bena…eller…det man inte kan ha i huvudet, får man ha i boken :D Låter nästan som en strukturerasofiebok, fast jag kör oftast med word, så jag har allt på datorn, lista upp och lista ned :P Men, bok är suveränt och så lätt att ta med sig när man är på olika ställen, som du ju är just nu :)

    Kommentar av Sofie — oktober 25, 2007 @ 18.59

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera