a n n a

tack och adjö malmöfestival

Sparat under: anna, tankar, bilder på anna — a n n a augusti 26, 2007 @ 10.00

dsc_2341.JPG dsc_2343.JPG dsc_2345.JPG

Utsikten från mitt fönster på jobbet är fantastisk. Men under Malmöfestivalen försämras den av alla matstånd som sätts upp och en konstant dimma av matos stiger från dem. Jag är tacksam över att våra fönster inte är öppningsbara, för stanken är total. Anser jag.

Tack vare utsikten så kunde jag hålla koll på köerna till de olika matstånden, så en dag trotsade jag min avogsamhet och bestämde mig för att handla en lunchtallrik. På kvällen var min mage i uppror. Snälla, låt mig minnas det till nästa år.

Men med festivalen och kontorets placering kommer också en hel del roliga syner. Vad sägs om bilden nedan? Taxibilen som parkerat på övergångsstället har redan fått en bot och p-lisan står och bötfäller en röd utlandsreggad bil med föraren i. Hennes huvudskakande syns tyvärr inte ;) Och taxiföraren missade att plocka sin lapp, maten var väl mer lockande :)

dsc_2356.JPG

4 kommentarer »

 1. Jodå. Avogsamhet fick jag allt slå upp.

  Kommentar av DOLÖ — augusti 26, 2007 @ 10.52

 2. du kan väl vara glad att du “bara” jobbar och inte BOR mitt i värsta festival-kaoset åtminstone! =)

  Kommentar av kicki — augusti 26, 2007 @ 11.57

 3. Jag är GLAD att jag hade semester förra veckan :P

  Kommentar av Sofie — augusti 26, 2007 @ 13.02

 4. stackare att behöva jobba mitt i det.
  jag var aldrig där nere. är glad över det.
  1h på mölleplatsen räckte för min del, gustav hade varit för jobbigt

  Kommentar av Petrah — augusti 26, 2007 @ 14.00

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera