a n n a

drömprinsen

Sparat under: anna — a n n a november 20, 2006 @ 20.10

wp-content/bilder/061118/snyggingar//1.jpg
wp-content/bilder/061118/snyggingar//2.jpg
wp-content/bilder/061118/snyggingar//3.jpg

Jag tror att vi alla drömt om en ouppnåelig person.

Själv tapetserade jag delar av mina väggar med bilder av Richard Grieco. En underskön b-skådis (känd från filmen ”Om blickar kunde döda”) med mörkt hår och farligt utseende som passade sååå bra in i min ”drömprinsroll”.

Patrick Swayzee, den fantastiske dansaren i Dirty Dancing, fick inte bara mitt hjärta att slå dubbla slag. Min kompis Fia och jag slet ut hennes film då vi spolade vissa scener fram och tillbaka i oändlighet.

Jag fascinerades av min granne, som hade HELA sitt rum fyllt av bilder på New Kids On The Block, som for till England för att se NKOTB-killarnas hus. Hon kom hem och berättade att hon blivit inbjuden av mamman och fått saft för de höll på att svimma av vätskebrist. Själv nöjde jag mig med att i beundrarbrev berätta för Louis Herreys att huset bredvid oss skulle säljas och där kunde han ju flytta in.

Jag minns när jag såg ”En vampyrs bekännelse” och namn efter namn på ”snygginggrabbar” radades upp; Tom Cruise, Christian Slater och Brad Pitt. Den sistnämnde har väl först på senare år fått en plats i mitt ”snygginggalleri”. Men den förste av dem, Tom Cruise, var mångas drömprins.

I helgen gifte sig denne drömprins. Med en tjej som faktiskt har haft honom som just drömprins. Hon såg filmen ”Cocktail” och blev liksom tusentals andra tjejer betuttad i karln. Idag gifter de sig.

Och även om jag inte är ett TomKat-fan (som paret kallas), så får jag faktiskt rysningar då jag läser om parets bröllopsplaner i media. Det är ett sagobröllop. Varje småflickas dröm. Tänk – Katies dröm går i uppfyllelse. Hon får faktiskt sin drömprins. Killen från vita duken är hennes. Och jag kan inte låta bli att undra om inte drömmen kommer att komma ifatt henne där hon står inför scientologöverhönset under vigselceremonin idag. Visst borde hon, om än för en kort sekund, tänka att hon säger ”ja” till sin drömprins. Det är ganska coolt. Faktiskt. Att någon faktiskt säger ”ja” till den där ouppnåelige drömprinsen.

wp-content/bilder/061118/tomkat//tcruise11.jpg
wp-content/bilder/061118/tomkat//tcruise2.jpg
wp-content/bilder/061118/tomkat//tom_cruise1.jpg

Och för att vara Politiskt Korrekt så vill jag bara berätta att jag sa ”ja” till min uppnåelige drömprins 010101.

9 kommentarer »

 1. Trodde jag hamnat på Lunarstorm när jag ser bilder på Tom å Kate i Annas blogg… Själv har jag tur: Min drömbrud från Beverly Hills 90210 visar ännu sin nuna på femmans “Fastlane”. He he he

  Kommentar av Farbor Andreas — november 20, 2006 @ 21.24

 2. Måste bara mosa optimismen med att berätta att Toms förra fru; hon den vackra, blåsta rödspättan också jagade Tom sedan han blev känd, ända från Australien men fick sitt hjärta krossat till slut… HA! …men de e kul att dom verkar glada… ;)

  Kommentar av Farbor Andreas — november 20, 2006 @ 21.30

 3. haha richard gerico, han har jag inte sett på år och dar :-D men jag minns hur poppis han var.

  Beträffande patric s. när jag och min gamla bästis var små, då hade hennes mamma dirty dancing och vi kollade också på den tokmkt trots vår ålder. det var lite spännande, med all kärlek och sånt, nästan förbjudet för oss då vi var så himla små. (iofs hittade vi porrböcker/tidningar under hennes pappas säng.. hahah)

  TomKat - läste igår att de gifte sig egentligen veckan innan, då deras italienska bröllop skulle varit ogiltigt för scientologerna. alltså cermonin var i italien, men de gifte sig på riktigt i usa typ.

  /en texttv, hänt bild och fredagsbilagsläsare

  Kommentar av petrah — november 21, 2006 @ 09.13

 4. Du glömde ju mig!

  Kommentar av Jonk — november 21, 2006 @ 19.28

 5. …Farbror Andreas: denna rödhåriga donna är ju en riktig drömprinsessa - sicken puckad kille han måste vara den där Tompa ;)
  …Petrah: det satt hårt inne att erkänna att jag tapetserat väggarna med bilder av mr Grieco må du tro - och innan min make hinner in på bloggen och kommentera så är det väl bäst att jag även erkänner att jag blandar ihop Jespers födelsedag med Richard Griecos *pinsamt*
  …Jonk: jag tänkte faktiskt lägga in en edit med dig i åtanke idag, fast utifrån en annan drömprins vid namn Johan, du anar nog vilken ;) och frågan är om du vill bli ihopblandad med hnm :P

  Kommentar av anna svarar... — november 21, 2006 @ 21.02

 6. Men Anna… Har du inte insett att Per egentligen är en förklädd gud (dvs Patrick Swayzee)? Jag har alltså fått min drömprins jag med… eller… vänta förresten… näe… hm…

  *kollar vissa fakta*

  Äsch! Nu har jag ju blivit lurad igen. Tusan!

  ;)

  Kommentar av Pernilla — november 22, 2006 @ 15.00

 7. Såg ni bröllopskorten på Tomkat…?!

  Hon är egentligen 1.75 cm lång och han är 1.70 - men det konstiga är att på bröllopskortet så är det tvärtom…?!

  Nu spekuleras det i om Tom hade platåskor på sig - vad gör man inte för en bra bild?!

  Kommentar av Sofie — november 23, 2006 @ 09.07

 8. Jag var faktiskt på jakt efter lite högre skor till mitt eget bröllop men jag skulle nöja mig med hög klack. Det var helt enkelt min fru som ville ha fetehöga klackar och där med få med mig lite. Själv tyckte jag att jag hamnade i bra höjd när hon hade klackar.
  Skorna var någont som glömdes bort så det blev standard lackskor istället.

  Kommentar av DOLÖ — november 23, 2006 @ 10.10

 9. Vad det nu hade med saken att göra…

  Kommentar av DOLÖ — november 23, 2006 @ 10.10

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera