a n n a

Skam den som ger sig

Sparat under: anna, tankar — a n n a juni 21, 2016 @ 22.01

När suget

Efter skriften

Kommer

Måste suget

Efter skriften

Stillas

Tillslut så hittade jag användarnamnet och lösenordet i mitt huvud. Det satt långt in. Men det fanns där. Liksom bloggen. År efter år har jag betalt för mitt snygga domännamn. År efter år har skrivlusten legat och vilat. Men den vaknade häromveckan. En vän sa; varför skriver du inte längre? Och jag hade inget svar att ge. Nu har jag ingen ursäkt. Domänen är betald för ytterligare ett år. Användarnamnet och lösenordet hittat.

Här är jag.

Skrivandes.

2 kommentarer »

  1. Äntligen ❤️

    Kommentar av Ingela — juni 21, 2016 @ 22.22

  2. Detta ska bli kul att följa :)

    Välkommen tillbaka

    Kommentar av Androjas Rosenhölster — juni 22, 2016 @ 08.13

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera