a n n a

extremt högt…

Sparat under: anna, boktips — a n n a juli 3, 2007 @ 06.51

…och otroligt nära

…är en fantastisk bok!

Det var länge sen en bok fångade mig så snabbt som denna gjort. Eller beror det på att förra boken jag avslutade var en Arnbok ;)

“Extremt högt och otroligt nära” är skriven av Jonathan Safran Foer, en ung amerikansk författares andra bok. Boken är ingen traditionellt skriven skönlitterär sak, utan ett konstverk i sig med lek i designern och bilder som illustrerar det man nyss läst på ett innovativt sätt. Även om jag bara läst 70 sidor vill jag tipsa er om den - mig har den fångat, fångar den er?

2 kommentarer »

  1. Här kan man läsa första kapitlet, 15 sidor. En cool tjänst från Adlibris som jag helt missat innan. Det kan bero på att länken till Provläs tyvärr är undanskymd istället för framlyft, se här: Adlibris sida om boken

    Kommentar av Jonk — juli 3, 2007 @ 08.34

  2. Jag kikade i den när jag skulle välja bok inför semestern, men det blev en “lättare” bok för hängmattan :P Men, den såg mycket spännande ut och texten verkar vara ett konstverk…

    Kommentar av Sofie — juli 7, 2007 @ 13.05

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera