a n n a

att lyssna på ord om vänlighet

Sparat under: Uncategorized — a n n a december 11, 2011 @ 13.07

Älskade vänner.

Läs här: http://attvaranagonsfru.se/2011/12/11/att-slappa-biljetter/

Jag har en extra biljett och tar gärna med mig en vän på denna underbara dag om vänlighet, skönhet och massor av skratt! Emma är en fantastisk människa som jag har fått förmånen att lära känna och kramas med. Hon är bra. Helt enkelt. Och denna dag kommer att bli utomordenligt trevlig. Helt enkelt.

Så hojta! Om du vill följa med (jag har ställt frågan till en vän redan och hon har förstatjing, men om hon tackar nej så…)

2 kommentarer »

  1. Oh, det där låter riktigt roligt och jag älskar Ranelid!

    Kommentar av Petra L — december 11, 2011 @ 20.34

  2. jag hojtar - såklart…
    kram på er

    Kommentar av stinaHmed2 — december 12, 2011 @ 21.15

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera