a n n a

embla på maskerad

Sparat under: embla — a n n a september 21, 2006 @ 15.03

wp-content/bilder/060921//IMG_1273.jpg
wp-content/bilder/060921//IMG_1275.jpg
wp-content/bilder/060921//IMG_1277.jpg

Ett inbjudningskort damp ned i lådan. Det var Alexander som bjöd in till maskerad. Och Embla skulle självklart gå på sin “tvillings” kalas.

Hon fick frågan om vad hon skulle vara och svaret kom snabbt! Lejon! Jag kände riktigt hur jag sjönk ned i skorna och började mina tafatta försök att få henne på andra tankar genom att locka henne med att vara austronaut, hon fick ju en så fin rymddräkt i födelsedagspresent. Men icke. Hon var benhård. Hon skulle vara lejon.

Så då gällde det att sätta igång maskineriet. Hur gör man ett lejon? Manen är ju viktigast och eftersom jag älskar tyll så var materialet givet. Det är dessutom billigt så gör man fel så blir det inget dyrt fel ;)

Mina benvärmare från a n n a-kollectionen var oxå givna då jag hittade ett oranget pälstyg med rosa spröt - hur coolt som helst. Jag hittade även en orange stuvbit och då såg jag hoppets stjärna tändas. Jag skulle nog lyckas.

Först ut blev svansen - det är ju enkelt: bara en korv som stoppas och så päls ytterst. Buslätt!

Och så benvärmare och manchetter till armlederna i päls - även det hur easy som helst. Rena barnleken det här ju…

Trodde jag ja…

Så var det dags för manen.

Vilken utmaning! Och vilket pilljobb. Varför ska mina idéer alltid vara överarbetade? Men jag lyckades till slut få det dit jag ville. Tyllen blev galet disco och öronen kanonsnygga!

4 kommentarer »

 1. Gud så fint! riktigt snygg maskeradräkt.
  på min tid var det trollunge som gällde - det var easy peasy.. men detta var rikgit coolt.

  lilla lejonunge! du är så söt embla

  Kommentar av Petrah — november 16, 2006 @ 15.47

 2. wow, vilken härlig tjej du har anna..!

  Kommentar av Marie — november 16, 2006 @ 15.48

 3. Va söt hon är i dräkten.. det va finnare än den vi har hemma…

  Kommentar av Kusin Vickan — november 16, 2006 @ 15.48

 4. Fantastico!!!

  Kommentar av Farmor — november 16, 2006 @ 15.48

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera