a n n a

lösningsorienterad

Sparat under: embla, klokheter från embla — a n n a april 26, 2007 @ 16.09

Embla har en bästis på dagis som hon känt sedan hon inskolades, vilket de gjorde tillsammans. De är som ler och långhalm. Men tack vare att de känner varandra så väl så vet de också vilka punkter de ska trycka på för att göra den andre arg. Och denne pojke kan verkligen sin sak vad gäller Emblas ilskeknappar.

Idag pratade vi lite om det och jag sa att han retas bara med dig för han vet att du blir så arg, varpå Embla svarar “Vi kan kalla honom Emil, han är som Emil.” Och hon har helt rätt - han är en “Emil”. Han busar och trixar och har hur många rävar som helst bakom öronen. Så nog är han en Emil alltid.

3 kommentarer »

  1. Vi kan kalla honom Emil - haha! Hon ser så mycket Embla och kan koppla saker så otroligt bra! Tjejen är bright :D

    Kommentar av Sofie — april 27, 2007 @ 06.47

  2. Embla är väldigt vis. hahaha

    Kommentar av Petrah — april 27, 2007 @ 07.34

  3. …och Embla är som Lotta på Bråkmakaregatan! “Jag kan, visst…”, “Jag vet, sådetså!” ;)

    Kommentar av jesper — maj 1, 2007 @ 09.08

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera