a n n a

andrachansentippning

Sparat under: anna — a n n a februari 25, 2007 @ 17.00

Jag måste ju passa på att tillkännage min tippning inför Andra Chansen som snart går avstapeln. Vill göra det innan det börjar spekuleras för mycket, då faller ju hela poängen.

Först möts (och vinnaren jag tippar står efter likamedstecknet):
Elin och Jessica = Jessica
Jimmy och Sanna = Sanna
Sonja och Uno & Irma = Uno & Irma
Nanne och Uggla = Nanne

Därefter möts:
Jessica och Sanna
Uno & Irma och Nanne

Och de som går vidare till finalen blir:
Jessica och Nanne

Min önskan är dock att Elin, Sanna, Sonja och Uggla vinner sina dueller och efter att de sedan duellerat enligt ovanstående schema så går (fortfarande enligt min önskan!) Elin och Uggla vidare - DET hade jag tyckt var roligt :D Fast jag vet att mina kolleger vill att jag ska sätta hoppet till Sonja istället ;)

Snacka om att gardera sig *skrattar*

Kom gärna med din tippning och önskan i kommentar… :)

5 kommentarer »

 1. Vi kanske ska deala om den här också på samma sätt som vi gjorde med de bara cykelbanorna - du väljer Elin eller Uggla och jag väljer Sonja - deal?!

  Kommentar av Sofie — februari 25, 2007 @ 18.56

 2. …Sofie: då väljer jag Uggla, eftersom Elin ändå inte är ett hot mot Sonja (och för att det är så himligt kul att retas :D )

  Kommentar av anna svarar... — februari 25, 2007 @ 20.50

 3. :P

  Kommentar av Sofie — februari 26, 2007 @ 10.01

 4. Jag tippar på att det blir ungefär så som du har skrivit, Anna……. men hur jag skulle vilja att det blev? Ärligt talat tycker jag inte att någon av de här andra-chansarna sticker ut. Sonja var ju bra…. men jag vet inte om det är något som slår. Uggla o Nanne var, för mig, ganska stora besvikelser. Jag hade högre förväntningar på dom. Men jag chansar på att det är de två som går vidare i alla fall.

  Kommentar av Majsan — februari 27, 2007 @ 10.58

 5. Vet i sjutton hur jag tänkte…… men Uggla o Nanne kan ju inte gå vidare, båda två… min gissning blir att Nanne o Sanna går vidare

  Kommentar av Majsan — mars 1, 2007 @ 16.44

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera