a n n a

förnuftiga embla

Sparat under: embla, anna — a n n a september 27, 2006 @ 20.49

Jag blev inspirerad av Lisas garderobsstädning (plus av att jag var tvungen att få plats med hennes avlagda kläder och alla Ullaredsfynd) och påbörjade i helgen en garderobsrensning.

Då jag flyttade på Julias korg, som länge legat oanvänd under garderoben, rusade det ut en spindel som satte fart rakt emot mig. Min första tanke var “den attackerar mig!” tills jag insåg att jag stod ju ivägen för det bästa gömstället i världen - hyllan. Med lite ljudeffekter flyttade jag mig och Embla kom farande genom hallen.
- Vad är det mamma?
- Äh, det var bara en spindel, säger jag och försöker låta cool
- Var den stor?
- Ja, så här (och så måttar strax över en centimeter i diameter)
- Men det var ju inte stort mamma!

1 kommentar »

  1. haha! Hon är för go! alldels för GO! GOGOGOGOGOOOOOOOOembla!!! :D

    Kommentar av jennie — november 7, 2006 @ 21.04

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera