a n n a

tomt

Sparat under: anna — a n n a september 30, 2006 @ 15.55

Nu har han flyttat. Vår tystlåtne granne. Oss granne, som Embla kallade honom. Norrlänningen. Nu är han borta. Det känns lite tomt. Faktiskt. Hans överbelamrade trädgård är tom. Tom på bilar. Fönstret saknar den fula lampan. Skylten är nedtagen. Egon har flyttat.

2 kommentarer »

  1. hoppas ni får en ny snäll granne, och ingen farlig typ som spelar jättehögt och åker motorcross i trädgården

    Kommentar av Petrah — november 16, 2006 @ 15.45

  2. …Petrah - vi har en misstanke om att det är ett barn i Emblas ålder som ska flytta in för en av dagisfröknarna har sagt att det är ett barn som ska flytta t just vår gata och på Emblas dagislapp står det ett namn och att denne ska börja i slutet av oktober - det rimmar liksom rätt bra - så vi håller tummarna :)

    Kommentar av anna svarar... — november 16, 2006 @ 15.45

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera