a n n a

förundras

Sparat under: anna — a n n a januari 31, 2007 @ 20.23

Tänk att folk alltid ska bli lika förvånade
den gång jag tar ned min Glada Mask och säger ifrån.

Tänk att folk alltid ska bli lika förundrade
av att Den Glada Masken kan försvinna.

Tänk att folk alltid ska bli lika förvirrade
av att de får en reaktion på sina handlingar emot mig.

Tänk att folk alltid ska bli lika förbryllade
över att JAG kan bli arg.

Tänk att folk alltid ska tro gott om mig.

Men jag lovar…

Bakom Den Glada Masken finns faktiskt
en person som också kan reagera och agera.

Bakom Den Glada Masken finns faktiskt
en person med fler känslor än glädje.

Bakom Den Glada Masken finns faktiskt en Människa.

Behandla Denna Människa med samma respekt som du själv vill möta…
…så slipper du se Den Glada Masken förvandlas till De Svarta Ögonen…

6 kommentarer »

 1. De människor som inte föstår att du har andra känslor än glädje har inte läst din blogg :D

  Anna, jag tycker att du är en person som mycket väl visar vad du tycker och känner. Glädje och ilska, reaktioner. Du visar i allt att du tänker ett steg längre, att du inte är ytlig utan har ett djup fullt av tankar, känslor och reflektioner.

  Det är just det som gör dig till en sådan spännande, fascinerande och intressant person, en person som respekterar andras känslor och som vill ha respekt tillbaka.

  Tack, för att DU finns och för att jag får utbyta tankar med dig!

  Kommentar av Sofie — januari 31, 2007 @ 20.38

 2. Alla har rätt att bli behandlade med respekt och många tar vissa så mycket förgivet, att vissa alltid skall vara trevliga och glada. Att man ska ta vilken skit som och ändå fortsätta att hålla minen.

  Jag gillar dig anna, även din sida där du liksom blir arg och agerar.. ingen normal människa kan vara trevlig alltid (ok du har iofs aldrig varit otrevlig mot mig hahaha än)

  Kommentar av Petrah — januari 31, 2007 @ 20.49

 3. Min spontana tanke är: Men är det verkligen en mask? Eller har vi bara olika användning och värderingar av ordet? För mig är en känslomask något falskt - och det stämmer inte med min uppfattning av dig. Nå, jag ska inte fundera mer utan gå och lägga mig, bland alla mina kartonger…

  Kommentar av kicki — februari 1, 2007 @ 01.08

 4. kicki: jag vill krama dig och dina kartonger. (och korven). hahahah

  Kommentar av Petrah — februari 1, 2007 @ 08.52

 5. …Sofie: tack för dina vackra ord…och tack själv, för att Du finns!
  …Petrah: tack vännen, du kommer nog att slippa möta min arga sida, även om du kan få se den… ;)
  …Kicki: jo, det handlar nog om olika värderingar av ordet - min känslomask är inte alls falsk, utan helt ärlig, dock ett medvetet val att inte visa alla mina sidor för alla personer…det är ett fåtal förunnat (? ;) ) att ta del av hela spektrat av anna…

  Kommentar av anna svarar... — februari 1, 2007 @ 09.20

 6. Kanner att jag inte kan overglansa de andra kommentarena, kan bara instamma… Jag alskar dej och dina svarta ogon Anna!

  Kommentar av Farbor Ante — februari 2, 2007 @ 18.44

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera