a n n a

snörpligt

Sparat under: anna — a n n a januari 22, 2007 @ 22.18

Som ni ser under “sökes: 25” är det just 25.an som är Det Heliga Målet. Igår såg jag 24.an påväg till simningen med Embla och idag såg jag 26, 27 och 28 då jag åkte bussen in till jobbet och när jag tar bussen hem passerar jag nr 29! Men var är 25.an??!! Jag uttryckte min fåniga undran för Jesper och får till svar “en av föräldrarna som lämnar på dagis samtidigt som jag har 25 på sin bil” - jamentackförden! Så imorgon ska jag minsann se till att lämna Embla på dagis :D

4 kommentarer »

 1. Räknas 26, 27 och 28 som du har sett innan 25?? Alltså det här är så knäppt så att det är kul ju =)))
  Härom dan kom jag på mig själv med att sitta och leta efter 23 eller vilken det nu var som du sökte efter då….. smittar det månne *skrattar*

  Kommentar av Majsan — januari 22, 2007 @ 23.00

 2. Är det bara bussar eller räknas alla fordon…?
  Verkar inte vara så svårt ändå, men man blir nog rätt så manisk och bara stirrar på nummerplåtarna :)

  Kommentar av Sofie — januari 23, 2007 @ 06.01

 3. …Majsan: nope, de räknas inte förrän man sett 25.an, så jag såg dem “helt i onödan” skulle man kunna säga. Kul att du söker efter nummer åt mig i Blekinge, jag lovar att tvinga maken att köra inom om aktuellt nummer finns i din närhet då vi åker upp nästa gång *skrattar*
  …Sofie: det är tresiffriga nummerplåtar på alla fordon som räknas och det är inte alls enkelt som man tror - i början blev jag “sjösjuk” av att följa bilar med ögonen för att se deras nummerplåtar, men nu har jag vant mig :D

  Kommentar av anna svarar... — januari 23, 2007 @ 10.26

 4. Kanske blev lite övermodig :P

  Kommentar av Sofie — januari 23, 2007 @ 12.34

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera