a n n a

upprättelse

Sparat under: embla, anna — a n n a januari 22, 2007 @ 12.02

Embla gick direkt fram till sin simlärare och sa “jag vill inte hoppa från kanten idag, jag vill att du hjälper mig” och jag andades lättat ut. Hon var lugn. Simläraren utstrålade lugn. Och jag behövde inte ta på mig Masken av Lugn.

Idag stärktes mitt förtroende till den inre styrka som Embla besitter.

Idag stärktes mitt förtroende till mig själv och mitt mod att våga låta henne gå tillbaka.

Idag stärktes mitt förtroende till simlärarna som utmanade barnen med lite svårare övningar. Barnen var mottagliga. De, flesta, lyssnade uppmärksammat på läraren och gjorde övningarna, i alla fall mer eller mindre, som man “ska”.

Och dagens pluspoäng går till lärarna för sin förmåga att fånga barnens fantasi och omvandla den till meningsfulla övningar.

6 kommentarer »

 1. Så himla bra. puh då kan du slappna av på simskolan nu framöver.

  Gillar embla vattnet? och har hon fått några nya vänner där än?

  Kommentar av Petrah — januari 22, 2007 @ 12.36

 2. Så skönt!

  Så häftigt att så tydligt se sina egna känslor, sina egna reaktioner och sin egen utveckling…

  Kommentar av Sofie — januari 22, 2007 @ 14.43

 3. Vad skönt för både Embla, dig och simlärare att det gick så här bra! Vilken härlig känsla det måste ha varit för dig, Anna =)

  Kommentar av Majsan — januari 22, 2007 @ 15.19

 4. …Petrah: javisst andas man ut *ler* känns kanonbra! Embla ÄLSKAR vatten, för mkt ibland ;) Och ännu har hon väl inte fått kompisar i ordets rätta bemärkelse, men hon snackar gärna med en av flickorna, delar dusch med en av killarna och vill hålla en annan av pojkarna i handen då de gör lekar som kräver det ;)
  …Sofie: det är rätt häftigt att analyser sig själv tycker jag, dock utelämnar jag för allmänheten de analyser där jag själv framstår i för dålig dager ;)
  …Majsan: ja, verkligen skön känsla - en form av en seger till på köpet…mail kommer om våra gemensamma bekanta - shit vad världen är liten! :D

  Kommentar av anna svarar... — januari 22, 2007 @ 20.43

 5. Härligt att höra att hon är tillbaka, och att du kan vara lugn. Och skönt att Anna också delar ut pluspoäng till personer hon träffar, annars tycker jag att du gett många bilder av missnöje gentemot personer i din omgivning på sista tiden. Jag hoppas allt är ok och att du och ni mår bra. Stor kram till dej tjejen, jag hoppas vi hörs snart igen!

  Kommentar av Marie — januari 22, 2007 @ 21.00

 6. …Marie: det är sant - man måste dela ut pluspoäng oxå, men jag tror att jag gör det I Verkliga Livet, men bloggar om skitgrejjerna så jag får det negativa ur mig…

  Kommentar av anna svarar... — januari 22, 2007 @ 22.12

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera