a n n a

barnen utvecklas

Sparat under: embla, mimer — a n n a oktober 13, 2006 @ 14.38

wp-content/bilder/061013/IMG_1382.jpg

mimer vinkar!
Embla och jag satt i hennes rum och byggde med lego. Cirka en meter ifrån oss, på andra sidan tröskeln, satt Mimer i sin gåstol. Han lyfter handen. Överhuvudet. Och vinkar! Som om vi var flera tiotal meter bort. Fantastiskt!

embla och mimer knäcker koder
Mimers övningar just nu består främst av att resa sig, sätta sig, resa sig, sätta sig, resa sig, släppa taget med ena handen, sätta sig, resa sig, släppa taget med ena handen, släppa taget med andra handen, sätta sig, resa sig, flytta sig vidare till nästa möbel, sätta sig osv…
Han övar gärna framför teven. Perfekt med underhållning samtidigt som man gymnastiserar liksom. Men då vi andra tar del av underhållningen inte ser pga att han står i vägen så ljuder orden “Sätt dig” från någon av oss. Och visst känner man sig tjatig då man säger “Sätt dig” för tjugonde gången i rad, men då Embla säger från soffplatsen bredvid mig “Sätt dig, det börjar på S” ja, då inser man att det faktiskt kan ha ngn mening även åt det hållet…

2 kommentarer »

  1. Farmor vinkar tillbaka!

    Kommentar av Farmor — november 5, 2006 @ 16.46

  2. Det måste vara en upplevelse. En otrolig sådan som vi andra som inte har barn missar. Tänk att vi alla gjort så förr. det är lite coolt om man tänker efter, som ett mirakel, men samtidigt är det naturens gång.. men hmm nu svamlar jag bara.
    :D

    Kommentar av Petrah — november 5, 2006 @ 16.46

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera