a n n a

010101

Sparat under: Okategoriserade — a n n a januari 1, 2001 @ 19.41

…detta vackra datum valde vi att på “allvar” säga JA till varandra.

Löftena vi gav varandra var…

[I]Jag vill älska dig
Nu och för alltid
Jag vill vara dig trogen
Jag vill dela livet med dig[/I]

…där vi valde att betona viljan att göra dessa saker, inte låta det bli ett tvång.

[pic]174[/pic]

[pic]176[/pic] [pic]177[/pic]

Dagen började tidigt med att sömmerskan Vea och frisyrmakaren Finn kom till oss. Det fixades frisyr och klänningen ströks - och vi blev riktigt snygga!

Därefter åkte vi till Lund för att hämta vår bakfulle fotograf Anders. Han klarade dock galant av att ta bra fotografier innan det var dags för vigseln.

Vi gick in till tonerna av [url=http://www.lyricsdownload.com/depeche-mode-somebody-lyrics.html]”Somebody”[/url] tolkad av Karna på orgel. Denna övergick i sång av min barndomskompis Sarah, ackompanjerad på piano av sin man Anders. Senare spelade han gitarr då Sarah sjöng di Levas [url=http://www.lyricsdownload.com/di-leva-thomas-miraklet-lyrics.html]”Miraklet”[/url] . Under gudstjänsten sjöng församlingen “Gläns över sjö och strand” samt “Hur härligt vittna” och Martina läste en dikt.

Då vi väntade i vapenhuset på att få gå in så öppnades ytterdörren och in kom mina vänner Andreas, Tybbe och Hans från Karlskrona. Inte blev jag nämnvärt förvånad över deras sena ankomst inte *fnissar* Förvånad blev jag dock då dörrarna till kyrkrummet öppnades och jag möter Anitas blick. Ja, snacka om överraskningsmoment (vilket var hennes substanstiv i gästlistans presentation).

Efter vigseln åkte vi i Pelles jaguar till Värbygården där festen för närmare 70 vänner hölls. Det blev en underbar kväll med god buffé, frikostigt med dricka och härlig blandning med musikfavoriter från våra skivsamlingar. Om jag inte minns fel så blev vår “bröllopsvals” till tonerna av “Tainted Love” :)

1 kommentar »

  1. det var den coolaste bruden jag sett! :) och det bästa bröllopsdatumet

    Kommentar av petrah — juli 27, 2006 @ 20.05

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera