a n n a

nya bilder…

Sparat under: Okategoriserade — a n n a juni 29, 2006 @ 18.12

[url=bblog/pictures/IMG_9777.jpg][pic]139[/pic][/url]

…får idag myskatten Julia berätta att det finns.

Julia tycker om våra barn, då barnen inte är hemma eller sover ;) Varje förmiddag då Embla gått till dagis och Mimer sover och varje kväll då barnen somnat så njuter hon tillsammans med mig framför datorn.

Hon ålar sig och kråmar sig, går på tangentbordet, buffar mitt ansikte, skymmer skärmen, lägger sig på skrivbordet, lägger sig på tangentbordet (!), leker med bollarna som skjuts på skärmen (ja, jag är fortfarande fast i bubblornas värld) och spinner så att öronen vibrerar. Hon är underbar! Trots allt!

[I]underbara lilla katten! man riktigt ser hur mysig hon är - och att hon myser! :D
Från: Jennie [/I]

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera