a n n a

inget nappbarn

Sparat under: Okategoriserade — a n n a juni 20, 2006 @ 07.26

[url=bblog/pictures/IMG_9324.jpg][pic]126[/pic][/url]

En av våra “inten” är att våra barn ska bli fingersnuttare.

Jag sög själv på tumme och pekfinger ända till skolan började och det var jättesvårt att sluta. Hur gärna jag än ville så fanns fingrarna alltid med. Och hur gärna jag än inte ville så slank de in när jag minst anade.

Embla tog snabbt nappen, mer eller mindre problemfritt som jag minns det. Men Mimer lyckas inte behålla den i munnen. Han trycker liksom ut den med tungan. Så när han ska somnas så får vi kila fast nappen på de mest finurliga sätt. Tanken att använda ett band runt huvudet har slagit oss, men ngnstans går ju ändå gränsen ;)

Mimers specialité är numera att hålla i nappen och snutta/bita på den. Detta har blivit en del av hans kvällsrutin och igårkväll ropade Embla på mig från sitt rum med orden: “Mamma, Mimer plaskar med nappen!”

[I]Embla har full koll!
Från: Daniel [/I]

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera