a n n a

i bubblornas rike

Sparat under: Okategoriserade — a n n a maj 31, 2006 @ 13.43

Det står varningstext om att man kan bli beroende på amerikanska versioner av spelet Tetris. Jag är en sån som borde läsa sånt. Och ta in det. För jag blir lätt beroende av såna “sitta och rensa hjärnan-spel”.

Det är inte så att jag måste spela hela tiden. Men jag kan börja tänka spelet… “en röd bit vore bra nu, då försvinner många rader” Ooh “nu vill jag ha en blå fyrkant att täppa till med”.

Då jag gick på folkhögskola kom jag i kontakt med ett spel där drakar blåste bubblor. För ett par år sedan tipsade min kompis L mig om spelet Bitch på blip.se. Nu är det min kompis J.s fel att jag återigen fastnat bland färgglada bubblor.

Jag älskar att slappa i bubblornas rike!

Och för er som är nyfikna så återfinns de på:
http://64.246.26.61/flash/bubbles.swf
Men jag varnar er för att de är beroendeframkallande. ;)

[I]Den länken tänker jag INTE gå in på. Men jag vet att jag kommer göra det. :-/
Bara älskar sådarna spel där man kan hoppa in och spela direkt utan att behöva läsa på en massa eller spela det i fem timmar innan det börjar hända något. Liknande spel är att om det är mer än tre klossar som ligger intill varandra så kan man krossa dem. Inveterat Tetris kan man säga.
Tetris har jag däremot slutat med. Jag kan nästan fortfarande inte läsa böcker utan att passa in tetrisfigurer i bokstavsraden. Då är det ändå över 10 år sedan jag slutade. Det heter ju “nykter alkoholist”. Jag är nog en “spelfri tetrist”.
Från: DOLÖ

Skyll på mig du bara! :P
Från: Jennie

Jag borde oxå ta såna varningar på allvar. =/
Från: kicki

Men Anna… Nu har du ju gett oss en länk som vi missbrukat friskt det sista dygnet och jag anar att det blir mååånga fler dygn. Det är krig mellan mig och Per nu. Vem skjuter flest bollar? Vems tur är det att sitta vid datorn? *skrattar gott*
Från: Pernilla [/I]

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera