a n n a

här händer saker

Sparat under: Okategoriserade — a n n a maj 27, 2006 @ 10.08

Igår fick vi höra det vi länge längtat efter - Mimers skratt.

Jag satt och gosade med Mimer och busade med ansiktet mot hans mage då det plötsligt hördes ett kluckande från honom. Jag tittar upp och möts av ett strålande leende. Han såg lika förvånad ut som jag att det hade kommit ljud ur hans mun :) Jag försökte få fram skrattet igen genom att ta reda på vad som utlöste det. Ansiktet mot magen, men endast ett leende som svar. Blåste på magen, men endast ett leende som svar. Testade igen. Och då kom det! Det underbara skrattet. Jag tog tag i hans händer och frågade honom vad som fck honom att skratta och på skämt slog jag hans händer i mitt huvud. Och då kom det. Igen. Det underbara skrattet. Och jag insåg. Det var då händer strök mot mitt korta hår som han skrattade. Och som han skrattade. Tänk att min frisyr är så skrattretande (så slipper Dolö skriva det ;) )

[I]*ler stort*
Från: DOLÖ [/I]

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera