a n n a

dagens i-landsproblem

Sparat under: anna — a n n a mars 2, 2006 @ 15.40

Inför varje vigsel vi ska besöka uppstår samma kläddilemma - vad ska jag ha på mig?!

Min garderob innehåller visserligen många kläder, men inte i regnbågens alla färger och ytterst sällan passar kläderna in i den traditionella bröllopsklädseln. Min garedrob innehåller ytterligheterna - svart eller vitt, inget mesigt däremellan ;)

När det gäller bröllop är det brudparets vilja som är den rådande och om man inte som gäst kan anpassa sig till parets önskemål så ska man kanske fundera över om man överhuvudtaget ska deltaga på vigseln.

Ett par av våra närmaste vänner ska i sommar gifta sig. Parets dresscode till vigseln är ljus klänning och mörk kostym. Att klänningen ska vara på tjejen är det inget som råder tvivel om, annars hade klädbekymret varit ur världen ;)

Detta par betår av räta vinklar och matchade färger och vilket annat par som helst som hade satt upp en så strikt dresscode rent färgmässigt till sitt bröllop hade jag dissat ;). Och jag hade nog valt att rucka rejält på allt vad etikett heter.

Men detta är två personer som jag respekterar och dessutom tycker väldigt mycket om och det är lätt att anpassa sig då man anar att det finns en tanke bakom deras färgönskemål. Jag ser Kents vita konsert framför mig…

De har gett mig en utmaning.
Och jag har antagit den.
Nu gäller det att slutföra.
Tur att de inte gifter sig förrän i augusti ;)

2 kommentarer »

  1. *ler sjukt stort när jag läser detta*

    Kommentar av DOLÖ — december 12, 2006 @ 18.04

  2. Men har du FRÅGAT om det är ok om mannen kommer i klänning?
    Det gjorde jag allt för sent till ett bröllop… då hade jag redan sytt en klänning till mig. Hade jag frågat tidigare hade jag kommit i kostym och sytt en klänning åt Lars! :D

    Kommentar av Kicki — december 12, 2006 @ 18.04

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera