a n n a

uppdatering av bloggen

Sparat under: Okategoriserade — a n n a juli 25, 2006 @ 09.50

Nu kommer jag att uppdatera bloggen med inlägg från den gamla bloggen. Kommentarer på inlägg fr den gamla bloggen läggs i kursiv stil under inlägget.

Iom att hundrade bilden lades in så upptäcktes en bugg i systemet - den hanterar inte så många bilder *oups* Men Världen Bäste Programmerare ska sätta tänderna i problemet ikväll och jag håller tummarna att jag ska kunna fortsätta uppdatera med bilder inom kort.

ALLT INLAGT!
Nu är allt inlagt från den gamla bloggen som rensats från såväl text, bilder och kommentarer. Det känns skönt att ha en ny fräsch blogg och jag hoppas att mina gamla besökare snart hittar hit och förenas med de nya :)

1 kommentar »

  1. Undrade just var RRS feeden hade tagit vægen.

    Kommentar av DOLÖ — juli 26, 2006 @ 11.59

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera