a n n a

halleluja moment

Sparat under: anna — a n n a oktober 18, 2006 @ 11.57

Jamenhurra!!!
Ä N T L I G E N

Jag är, som många av mina vänner vet, ju sjukligt beroende av melodifestivalen. 1982 väcktes mitt intresse då jag 7 år gammal fick se hela festivalen enbart pga att min kusin Annica deltog med låten “Här har du din morgondag”. Hon kom sexa. Melodifestivalen vann mig.

Min dröm vore ju att se di Leva framföra en riktig dilevalåt i sina vackra kläder sväva omkring på scen. men iår går nästan min dröm i uppfyllelse.

På pappret ser det ju bra ut iaf…

Johan Kinde, mannen fr 80talsbandet Lustans Lakejer med en stämma som trollbinder mig och ett utseende som är så nära drömmen det går (förlåt Jesper), ska deltaga med låten ”Allt vi en gång trodde på” och jag kan riktigt höra hur bra den är…redan nu… I mitt inre har den redan vunnit. Och oavsett resultat som kommer den garanterat att få tolvan av mig.

Så Dolö och Malin - boka helgerna - snart är det dags!

2 kommentarer »

  1. Äntligen har han hittat nånstans där han passar in! :D

    Kommentar av jonk — november 5, 2006 @ 16.37

  2. Jonk: Jag visste väl att du skulle gilla det ;P

    Kommentar av anna — november 5, 2006 @ 16.37

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera