a n n a

återseende

Sparat under: anna, tankar — a n n a februari 20, 2008 @ 22.06

För cirka tio år sedan spenderade jag en hel del tid i livliga nätdiskussioner med två pingstpastorer. Den ene mer “tokig” än den andre. Men båda fantastiska diskussionspartners. Den ene av dem förde jag även privata dialoger med och vi hade många långa mailväxlingar om frågor rörande djupare personliga ämnen.

Döm om min förvåning då jag idag på Aftonbladet möttes av följande artikel. Min diskussionskompis! Givetvis skickade jag ett mail till honom, förlåt henne, och framförde mina varmaste hälsningar med hopp om att hon mindes mig. Fick tillbaka de mest fantastiska ord “jag glömmer aldrig dig. Du är en av de som hjälpt mig förstå sådant jag inte kunde förstå tidigare”.

Vilka ord va? De gör mig otroligt lycklig. Tack!

5 kommentarer »

 1. Fantastiskt. Kram!

  Kommentar av Mormor och Morfar — februari 20, 2008 @ 22.51

 2. Hoppas hon blir lycklig, när det begav sig framstod han som en väldig olycklig människa.

  Kommentar av jesper — februari 20, 2008 @ 23.30

 3. Du ska vara stolt, inte bara lycklig! :-)

  //Kram, L.

  Kommentar av Linda — februari 21, 2008 @ 22.05

 4. så himla fint och härligt! MEN jag är dock inte förvånad att du inte är glömd. Dina ord är alltid visa och mnnesvärda. Det är få som man kan ha vissa sorters diskussioner, men med dig så är det enkelt, naturligt.

  Kommentar av Petrah — februari 22, 2008 @ 11.49

 5. WOW!

  Kommentar av Kajsa — februari 25, 2008 @ 21.17

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera